måndag 20 juli 2009

Kyrkan rånar Holyfield

Evander Holyfield fanatism har lett till att han sponsrat en charlatan med ca 20 miljoner dollar. Titta på den här filmen så förstår ni hur kyrkan, i form av en tv-evangelist, blåser Holyfield:




Man lider verkligen med Holyfield som numera har finansiella problem och skulle behöva de slantar han blivit blåst på. Att använda sång och egna tv-kanaler nyttjas även i mina hemtrakter. Adventisterna har startat en egen tv-kanal där de kan indoktrinera de små och påverka deras åsikter redan innan de är stora nog att fatta sina egna beslut. Det är riktigt läskigt när man talar med tonåringar som är övertygande om nedanstående galenskaper och tror att jag kommer att få joina Satan i 1000 år och att adventisterna skall utmäta ett straff för mig.

Plockat från http://www.adventist.se/:
Vi adventister väntar på att Jesus snart ska komma tillbaka som profeterna sagt och som han själv har lovat. När Jesus kommer tillbaka tas denna världens ondska på bar gärning och stoppas.[...] De som dött i tro på Jesus väcks upp till evigt liv och tas tillsammans med de levande upp för att möta Jesus i rymden. Under tusen år kommer jorden att ligga öde och tom med Satan som sin ende levande fånge. Under tiden kommer de som fått evigt liv att tillsammans med Jesus i himlen avsluta domen över de orättfärdiga. Sedan kommer jorden och alla som allierat sig mot Gud att förintas för tid och evighet. [...] Vi vet inte när Jesus kommer tillbaka, men vi väntar och lever våra liv i tro och förberedelse för den dagen.

Kommentarer?

1 kommentar:

hagler sa...

Jag blir rädd, faktiskt, när jag påminns om dessa stollar, som är bortom all hjälp. Om de själva vill famla i intelligensmörker så be it, men vi får inte blunda för att de gör andra skada dessutom. Det är vår plikt att motverka dessa sjuka medeltidsidéer.

Bra att du uppmärksammar eländet!