söndag 1 november 2009

Haye VS Valuev på lördag

Förhoppningsvis ser vi nu Valuev i hans sista VM-kamp då han ställs mot hungrige David Haye. Det scenario vi har att se fram emot är en klar poängseger för Haye. Valuev har aldrig varit särskilt vass ut i ringen och har haft tur med flera domslut, men jag tror inte att domarna kan råna Haye på segern i helgen. Valuev verkar ha en bra haka och har förvånansvärt bra ork, vilket kommer att ta honom genom de tolv ronderna.

Någon som tror på en annorlunda utgång av kampen?

Låt oss hoppas att Haye kliver in mot Klitschkos senare så att de får det bälte som saknas i deras samling.

PS Ray Austin besegrade DaVaryll Williams i helgen. Förmodligen har vi inte sett det senaste av Austin trots att Wladimir gjorde processen kort med honom i deras möte.

3 kommentarer:

hagler sa...

Jag tippar att domaren bryter och räddar Valuev från för mycket misshandel i rond 6 eller 7.

Mot Bröderna Bäver bör Haye ha en bra chans och vinner troligtvis på poäng mot Vitali. Eller så bryter Vitali efter 9 ronder av trötthet p.gr.a. för mycket stryk. Wladimir kan slås ut men klarar sig troligtvis med en poängförlust.

Sweden sa...

Haye står aldrig 10 ronder mot Klitschkos.

hagler sa...

Håller med dig Sweden, det behöver han inte då matchen bryts innan enligt det ovan skrivna.
;-)

Det fina med att tippa tungviktsmatcher är att man alltid kan kasta in den obligatoriska brasklappen att det handlar om tungvikt där ett enda slag kan omkullkasta ens tips, he, he...