lördag 21 november 2009

Femte december - intressant tungviksdag

Brewster under sin storhetstid
-
Den femte december går en rad intressanta namn upp:
-
Arreola har slickat såren efter förlusten mot VItali och tar sig an tuffe gatekeepern Minto. Båda boxarna går alltid framåt vilket bör bädda för en sluggerfest.
Tips: Arreola poängseger
-
Utmanaren Thomson går upp mot unge Witherspoon som sett blek ut när han klivit upp mot bra motstånd.
Tips: Thompson KO-seger
-
Gamle WBO-mästare Brewster är ett bra test för unge Pianeta. Brewster brukar sällan vinna på poäng mot bra motståndare men har tillräckligt med slagkraft för att sänka de flesta. Dock har Brewster sett väldigt seg och långsam ut i sina senaste matcher.
Tips: Pianeta poängseger
-
Owen Beck skaffade sig ett bra record mot enkla motståndare men kunde inte motsvara förväntningarna när han klev upp mot klassmotstånd. Hans främsta merit är att ha gått tiden ut mot Ray Austin. Beck är en alldeles för enekl motståndare för Povetkin i det här läget av hans karriär.
Tips: Povetkin tidig KO-seger

1 kommentar:

Pacquiao P4P-champ! sa...

Arreola och Povetkin knockar sina motståndare kvickt och enkelt.

Thompson vs Chazz. Svårtippat. 10 år yngre Chazz måste ses som en liten underdog här. Men inspiration är svårslaget - och det lär Chazz ha betydligt mer än TT. Witherspoon på poäng.

Brewster vs Pianeta. Tippar att Pianeta leder på poäng när han faller i golvet. Brewster på KO. Re-match framåt sommaren med italienaren som segrare..?