onsdag 17 december 2008

Haye provocerar sig hela vägen till titelmatch


Haye fortsätter sitt provoceringskorståg mot Klitschkos. Det senaste inslaget är denna bild där han håller i Wladimirs avhuggna huvud (inte Vitalis som Aftonbladet skriver). Som vanligt lyckas Aftonbladet klämma in ett gäng sakfel i sin artikel - finns det verkligen ingen boxningsintresserad journalist på den blaskan?
*
Smaklöst men smart av Haye som nu garanterat får möta Vitali i sommar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

aftonbladet skriver jämt fel om boxning. jag kommer ihåg sommaren 2007 när wladimir klitschko vann över lamon brewster och försvarade sina ibf/ibo titlar. aftonbladet skrev att klitschko vann tillbaka sina titlar från brewster som han hade förlorat mot 2004 april. vilket första matchen mellan dessa var om wbo titeln.

på tal om haye, så kommer han vara ett stort problem för bröderna klitschko. egentligen vet man inte hur bra haye är mot större grabbar. det är bara vänta och se.

det roliga med tungviktsnacket nu är att alla snackar skit om bröderna klitschko. som t.ex. juan carlos gomez, som väntar på sin tur att få möta vitali klitschko om wbc titeln. gomez säger att han kommer krossa vitali och sedan hans bror wladimir. vad ska man göra me dessa boxare som snackar mycket skit istället för att hålla tyst och tala i ringen?

p.s. vänta bara på odlanier solis, han kommer ta hand om alla

Anonym sa...

Solis har inte imponerat så mkt på mig. Han var snabb som en kobra när han var amatör men har nu tappat mkt av speeden.

Anonym sa...

Solis har lite mkt hull, han borde låta sig inspireras av Hayes spänstiga men samtidigt massivt explosiva och kraftfulla fysik. Det känns som han kan vara såååå mkt snabbare... han ser knappt snabb ut mot de gamla halvfeta rävar han mött.

Men ang. Haye och klitscko... Är Haye garanterad Vitali nästa sommar fast han håller upp Wladimirs huvud? Jag tror även jag att han kan ställa till det för bröderna. Har svårt att se honom låta sig nötas på samma sätt som Peters gjorde. Det kommer onekligen bli ett spännande möte.

Anonym sa...

Onekligen ett spännande möte, oavsett vilken brorsa han ställs emot. Däremot trot jag att Haye kommer att åka på ordentligt med spö mot Wladimir. Vitali börjar vara lite gammal, kanske kommer Haye vid rätt tillfälle.

Anonym sa...

Nu fick han iallafall det han har snackat om så länge. En match mot en Klitschko för att visa att det inte bara är snack om att han ska skaka om i tungvikten, men de får vi ju se om det är. Jag hoppas att han slår Klitschko men är dock osäker på detta, men det är långt till juni så han har ju lång tid att förbereda sig.

Ett möte mellan Haye och Solis vore också väldigt intressant. Repris på tungviktsfinalen i amatör-VM 2001. jag tror att Haye skulle vilja ta revanch. En jämn Fight skulle jag tro. Haye har större meritlista som proffs, är snabbare och ser ut att ha bättre fysik. Men Solis är ändå större, starkare och en riktigt bra amatör-meritlista på tre VM guld, ett OS guld och 2 av 3 vinnster mot Felix Savon! skulle vara en kannon match någon gång efter Haye vs Klitschko fighten.