måndag 10 november 2008

Denis Boytsov i förmatch till Dimitrenko-Krasniqi

Denis Boytsov har gått från klarhet till klarhet och är fortfarande obesegrad. Under sina allra första år som proffsboxare var han en knockoutmaskin och påminde om Tyson anno 1985. Likt Tyson mötte Boytsov journeymen av det allra sämsta slaget och brydde sig inte ens om att försöka gardera sig, istället lade han all kraft på att slå ut dem tidigt. Det lyckades han väldigt bra med och nu har Boytsov gått in i fas två där han möter bättre journeymen, t ex Robert Hawkins, och finslipar boxningen genom att gå längre matcher och vinna på poäng.

I helgen ställs Boytsov mot en av de mest underhållande tungviktarna i branschen - Vinny Maddalone. Maddalone är kanske mest känd för två brutala förlustermatcher mot hyfsade Brian Minto samt för förlustmatchen mot Holyfield där Maddalones begränsade boxningskunskaper blottades rejält. Maddalone, en bra clubfighter, har "I gotta entertain" som sitt motto och försöker ofta slå ut sin motståndare samtidigt som hans försvar är näst intill obefintligt, vilket ofta leder till riktiga "brawls" som sällan går tiden ut.

Maddalone är ett bra val för Boytsov i det här tidiga läget av hans karriär och kanske blir hans käke testad för första gången.

1 kommentar:

Anonym sa...

Denis Boytsov Official website www.denisboytsov.ru