söndag 28 november 2010

Attila Levin VS Robert Helenius im EU-titeln

Precis som Levins senaste match mot vettigt motstånd, den mmot Valuev, så såg Levin suverän ut tills den andre killen fick in en snyting. Mot Valuev vann Levin några ronder innan jätten träffade honom men mot Helenius hann Levin bara vinna första ronden innan Helenius fick in en pärla i den andra.

Levin visade redan under sin amatörkarriär att han tenderar att vika ner sig när det stormar. Skulle man göra en Attila Levin till boxningsspelet Fight Night så skulle han ha ca 80 i boxningsfärdighter (max 100) men inte mer än 10 i hjärta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helenius vann, men inte övertygande! Han kan bli världsmästare, men inte ännu! Har varit hans granne i Borgå! Heja, Robert! Granne på Stefan Löfvingsgatan! Finland. Johan

Anonym sa...

Som alltid kan man se en fight från två sidor.

A lucky punch - om du ser från Levins håll.

Läste av honom i en rond, det räckte, för den givne vinnaren - om du ser det från Helenius håll.

Hursom så bör nog Levin ta sig en funderare. Blir inte yngre och de stora matcherna känns väldigt långt borta...

Anonym sa...

Levin inget hjärta? Vilka totala dumheter... Hans problem stavas glaskäke. I övrigt är han en riktigt bra boxare.

Robert förefaller inte alls lika tekniskt duktig som Levin, ganska enformig, men jag anser att han är snabb för sin storlek och förefaller ha dynamit i båda nävarna, och sist, är rimligt träffsäker.

Baserat på detta tror jag Robert skulle vinna 19 av 20 matcher mot Levin...

Roberts problem i framtiden kan vara om han inte vinner på KO, han plockar inte så mkt poäng eftersom han slår relativt lite.