söndag 4 oktober 2009

Vem ska Tua möta i nästa match?

Tua har en rad spektakulära knockar genom åren, t ex John Ruiz, Michael Moorer och i helgen Shane Cameron. Hoppas att Tua kan hålla sig aktiv och i hyfsat matchform så kan vi få se några riktiga höjdarmatcher. Hans avslutning på presskonferensen efter matchen bådar dock inte gott, "nu ska jag på Burger King"...

Om vi leker med tanken att Tua är tillbaka i ringen inom kort, vem skulle du då vilja se honom ställas mot?

Personligen hoppas jag att han väljer en aggressiv motståndare som inte är alltför vass. Monte Barrett, Lamon Brewster eller Francois Botha skulle vara mina förstval. De har sett sina bästa år men är aggressiva och bjuder ofta på spännande sluggfester.

I nästa skede skulle det vara kul att se Tua mot ett toppnamn. Samuel Peter, Denis Boytsov eller Chris Arreola skulle bädda för en explosiv kamp där vinnaren skulle kunna landa en titelfight.

Men frestelserna är många för Tua och risken är att det går ett år utan en enda match för Tua. Vem skulle ni vilja se i ringen mot Tua?

3 kommentarer:

hagler sa...

INGEN i klassen kan ta hans knock-outslag, så varför inte de i topp?

Således Bröderna Bäver, Povetkin, Peters, you name them.

Mot Hayes får han inte in ett enda slag.

Anonym sa...

Tycker han ska gå en match mot någon topp 30 boxare sen ta sig ann bröderna Klitchsko. Han har inget att förlora och jag tror han har mer chans att vinna över bröderna på grund av sin slagstyrka. Inte stor chans men en punchers chans och det kan sälja matcher.

Anonym sa...

Precis, Tua har en puncher-chans - verkligen - mot alla. Naturligtvis även Haye.

Men jag vill se honom mot Boytsov. Ge vinnaren en titelchans.