fredag 14 augusti 2009

Presskonferens: Vitali VS Arreola

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skön presskonferens. Trist att inte Vitalij kan bättre engelska. Verkar ju vara två gubbs som trots allt har en del mellan öronen.

Ska bli skitkul. Tror dock Arreola blir övertänd och vevar sig trött efter 2-3 ronder. Vitalij sänker honom i, ja.. säg senast femte..

Men har Chris lite flax och får in en riktig dunderbomb tidigt i matchen - kanske han kan ta en överraskande K.O. seger. - eller åtminstone kämpa sig till en hedrande poängförlust. För han lär bli utboxad i de sista sju ronderna, på ren rutin, av Vitalij.

Skulle Vitalij åka på en oturlig KO förlust, då lägger han av.

Wladimir kommer då göra allt för att platta till tex-mexaren snarast möjligt. Och två lucky-punches in a row, det klarar aldrig Arreola...

För övrigt tror jag den ende som verkligen kan utmana bröderna, rent boxningsmässigt, då är det den för närvarande smällfete kubanen Solis.

hagler sa...

Jag är rädd att Arreola är för långsam. Han tål nog en hel del dock, men till slut får nog domaren bryta misshandeln. Men, som du skriver Anonym, får han in en "redi dagsedel" (som Ingemar uttryckte det), så vinner han. Det är ju tungviktsboxningens charm och nerv och det gäller ALLA matcher!

PacMan for president! sa...

Går matchen på TV i Sverige? Viasat Sport kanske?